Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
reklama
reklama
Meksyk w cyklu Wspólna Kuchnia / Common Kitchen: Mexico
Chimichanga, fajitas, nachos… Jeżeli te słowa są dla ciebie nieznane, musisz koniecznie do nas wpaść.
Zapraszamy w podróż kulinarną z Luisem Ocelli, Meksykaninem, który od paru lat mieszka w Warszawie. Omówimy tradycję, nurty i podstawowe składniki kuchni meksykańskiej oraz spróbujemy własnych sił do przygotowania smacznej i zdrowej przekąski.
Dodatkowo dowiemy się, co fascynuję Luisa w polskiej kuchni i jej tradycjach.
Chimichanga, fajitas, nachos….Does this words sounds unfamiliar to you? Absolutely, you should come to us.
We invite you to cuisine trip with Luis Ocelli, Mexican, who has been living in Warsaw since several years. We will talk about traditions, trends and basic elements of Mexican cuisine, also we will try to do our best to prepare tasty and healthy snacks.
Additionally, we will get to know what is fascinating Luis in Polish cuisine and its traditions.