Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym:
- ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo,
- najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)

🔔 FB IG
reklama
reklama

DZIEŃ WARSZTATOWY: KUCHNIA WEGAŃSKA

reklama
📅 Data: wtorek, 30 lipca 2013

⏰ Godzina rozpoczęcia: 12:00

📌 Miejsce: Warszawa - Śródmieście, Stacja Mercedes, al. 3 maja (pokaż na mapie)
OptiTaxi
   udostępnij tweetnij wykop
Każdy wtorek w Stacji Mercedes to czas na ciekawe warsztaty zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych.

30 lipca Marta Dymek prowadząca wegański blog jadlonomia.com pokaże, że wegańska kuchnia nie musi być monotonna ani kojarzyć się z wyrzeczeniami.

Ilość miejsc ograniczona, obowiązują zapisy: [email protected]


W programie:

WARSZTATY DLA DZIECI - ZDROWE KANAPKI PIKNIKOWE

Start: godz. 12:00

Zamiast jeść kolejną nudną bułkę z serem, naucz się jak przygotować zdrowe, warzywne kanapki!

Podczas warsztatu przygotujemy zdrowe, kolorowe kanapki. Letnie warzywa i nowalijki zamienimy w zielone dekoracje, a zdrowe kasze i fasolki w pyszne pasty kanapkowe. Wszyscy mali uczestnicy warsztatów pod czujnym okiem prowadzącej przygotują swoje kanapki, które następnie spakujemy w piknikowe pudełka i zabierzemy do domu dla rodziców.

Uwaga! Rodzice uczestników i uczestniczek warsztatów proszeni są o przygotowanie dzieciom pudełek lunchowych na warsztaty.


WARSZTATY DLA RODZICÓW - ZDROWY WEGAŃSKI PIKNIK
Start: godz. 18:00

Naucz się, jak przygotować proste i zdrowe przekąski piknikowe dla całej rodziny! W trakcie warsztatów porozmawiamy o podstawowych produktach kuchni wegańskie, a następnie przygotujemy zdrowe sałatki z wykorzystaniem kasz i strączków oraz pyszny, aromatyczny hummus.
Wszystkie przygotowane przekąski spakujemy do słoików, które będzie można zabrać ze sobą do domu na prawdziwy rodzinny pinik.

Uwaga! Wszyscy uczestnicy i uczestniczki warsztatów proszeni są o przyjście na warsztat z czterema słoikami.


Marta Dymek: blogerka, autorka kulinarnego bloga Jadłonomia.com. Od trzech lat prowadzi swoją stronę, na której dzieli się wegańskimi przepisami oraz wskazówkami na temat roślinnego gotowania. Współpracuje z nowojorskim kwartalnikiem kulinarnym Chickpea Magazine. Jej teksty publikowano w Magazynie Smak, Świecie Win, Ricie Baum oraz Magazynie Vege. Prowadzi też wegańskie warsztaty kulinarne. Walczy o poważne traktowanie kuchni wegańskiej i równouprawnienie warzyw.

[ Dla pewności sprawdź, czy nic się nie zmieniło na stronie źródłowej - link poniżej. ]
reklama


Sprawdź wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie

reklama
Sprawdź, co dzieje się w ten weekend!