Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
Kto już raz smakował falafle, tego na pewno nie trzeba przekonywać, a kto jeszcze nie jadł kotlecików z przyprawionej ciecierzycy, koniecznie niech przyjdzie na WARSZTATY KULINARNE!
Falafle to popularne w krajach arabskich, oraz w polskich barach ulicznych, danie bezmięsne zrobione z gotowanej ciecierzycy albo bobu z dodatkiem pasty sezamowej. Można przyrządzić w picie albo zjeść na talerzu razem z warzywami i kaszą/ryżem/ziemniakami. Będziemy próbować falafli w cieście i na talerzu! Zajęcia dla młodzieży gimnazjalnej i ponadgimnazjalnej.
Warsztaty poprowadzi Samozwańczy Mistrz Falafli Tomasz. ZAPRASZAMY!