Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym:
- ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo,
- najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)

reklama
reklama

Prelekcja pt. Jakość i autentyczność polskiej żywności

Prelekcja pt. Jakość i autentyczność polskiej żywności
📅 Data: środa, 19 marca 2014

⌚ Godzina rozpoczęcia: 17:30

📌 Miejsce: Warszawa - Ursynów, ul. Nowoursynowska 159 C, Budynek nr 32 (zielony) Aula II (pokaż na mapie)

Szczegółowy opis poniżej ⬇️
reklama


Wszechnica Żywieniowa

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zapraszamy na prelekcję pt. Jakość i autentyczność polskiej żywności.

Prelekcję wygłosi prof. dr hab. Mieczysław Obiedziński (Wydział Nauk o Żywności SGGW).

WSTĘP WOLNY

Prelekcje transmitowane są online szczegóły na stronie internetowej: link

ul. Nowoursynowska 159 C, Warszawa Budynek nr 32 (zielony) Aula II
Dojazd: autobusy 148, 166, 185, 193, 503

Kontakt: tel. (22) 59-37-004
e-mail: hanna_wysocka@sggw.pl
link

To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy Ursynów lub w kategoriach: warsztaty
reklama

Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie

reklama
☕ Postaw kawę