Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym:
- ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo,
- najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)

reklama
reklama

JAJKO - JEGO WŁAŚCIWOŚCI, A TRADYCJA WIELKANOCNA

JAJKO - JEGO WŁAŚCIWOŚCI, A TRADYCJA WIELKANOCNA
📅 Data: sobota, 17 marca 2018

⌚ Godzina rozpoczęcia: 12:00

📌 Miejsce: Warszawa - Ochota, EKOlogika, ul. Opaczewska 43 lok. 6 (wejście od ul. Drawskiej) (pokaż na mapie)

Szczegółowy opis poniżej ⬇️
reklama


Jajko - z czym to się je? Zapraszamy na warsztaty dotyczące cennego produktu, jakim jest jajko. Porozmawiamy o jego właściwościach i dowiemy się, z czym smakuje najlepiej! Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych porozmawiamy również o tradycjach świątecznych z nim związanych. W części warsztatowej przygotujemy natomiast domowy, smaczny majonez, którego przepis na pewno zachwyci dorosłych przy świątecznym stole!
Warsztaty dedykowane dzieciom powyżej 4 lat.

To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy Ochota lub w kategoriach: dla dzieci warsztaty
reklama

Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie

reklama
📧 Zapisz się na newsletter 📧