Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym:
- ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo,
- najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)

powiadomienia fanpage instagram
#zostańwdomu i weź udział w wydarzeniach transmitowanych online (tutaj lista).
W związku z epidemią koronawirusa wszelkie wydarzenia odbywające się w przestrzeni miasta są tymczasowo odwołane.
reklama
reklama

Pojedynki Smaków - kuchenne bitwy na czasy kwarantanny

Pojedynki Smaków - kuchenne bitwy na czasy kwarantanny

📅 Data: piątek, 03 kwietnia 2020

⏰ Godzina rozpoczęcia: 19:00

📌 Miejsce: 💻 online
Startujemy z wirtualnymi spotkaniami z kuchnią na czas kwarantanny - zapraszamy Was na kulinarne bitwy prosto z mieszkań uczestników! 🌮🥩🍱🍳

Live cooking, w którym bazą jest jeden produkt - coś, co prawdopodobnie każdy z nas ma w domu. Zadaniem uczestniczek i uczestników będzie zmierzenie się z ideą zaproponowaną przez Marię Przybyszewską w bitwach jeden na jeden. W kolejnych transmisjach w innych parach i z innym zadaniem, ale w ten sam sposób - w pojedynku na żywo z własnej kuchni.

Wszystko zmiksujemy dla Was z sygnału wideo z komórek umieszczonych w ich kuchni i pokażemy w czasie rzeczywistym. 🎬

Transmisja na profilu FB >> link
24, 26, 30 marca, 1, 3, 6, 8, 10, 14, 16 kwietnia

Udział wezmą:

Maria Przybyszewska z RoślinnieJemy (link) - promująca zdrowe i świadome odżywianie się, oparte przede wszystkim na diecie roślinnej. W jej kuchni znajdziecie inspiracje kuchnią arabską, azjatycką czy meksykańską, ale zaadaptowaną do naszych warunków.

Julita Strzałkowska z Wrząca kuchnia (link) - wiedzę o gotowaniu zdobywała szkoląc się u topowych polskich szefów kuchni oraz w trakcie licznych podróży. Nie tylko opracowuje przepisy oraz przygotowuje zdjęcia kulinarne, ale i organizuje oraz prowadzi warsztaty kulinarne.

Daniel Wanke z Wanke Cook'ink (link) - pracę zaczynał w kultowej Mañana Bistro & Wine Bar u boku Przemka Błaszczyka. W tej chwili szkoli i prowadzi warsztaty kulinarne.

Filip Głodek - gotuje od ponad 10 lat. Zaczynał od technikum gastronomicznego i staży w warszawskich kuchniach. Wspomina m.in. Dariusza Barańskiego, który pokazał mu czym jest prawdziwy kuchenny ferwor walki. Twórca kawiarni FatWhite_CoffeeBar (link).

[ Dla pewności sprawdź, czy nic się nie zmieniło na stronie źródłowej - link poniżej. ]
 udostępnij tweetnij wykop zapisz w kalendarzu ustaw przypomnienie
! zgłoś błąd/zmianę w tym ogłoszeniu
+ dodaj swoje wydarzenie



Sprawdź wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie

reklama
waw4free zachęca do adopcji! :)
Aby korzystać ze strony, wyłącz oprogramowanie blokujące reklamy i JavaScriptZobacz instrukcję.