Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
Słyszeliście o nim nie raz, być może próbowaliście sami z nim poeksperymentować. Na co dzień niepozorne, zazwyczaj podszywa się pod inne smaki wprowadzając nie małe językowe zamieszanie.
Przekornie pokażemy Wam, że nie takie tofu straszne jak je opisują!
Zapraszamy Was na warsztaty połączone z degustacją, które odbędą się w niedzielę 25 stycznia 2015 roku w przytulnych kątach Zieleniaka.
Podczas spotkania będziecie mieli okazję podjeść przygotowanych przez nas na słodko i słono wariacji z tofu w roli głównej. Głód wiedzy zaspokoją osoby prowadzące warsztaty, składnikami zatroszczy się firma Polsoja Smacznie Zdrowo Lekko
Na miejscu nie zabraknie stoiska Stowarzyszenia Otwarte Klatki, przy którym będzie można zasięgnąć informacji o jego działalności.
Dla wszystkich którzy zostawią nam swój adres e-mail przygotowaliśmy specjalny poradnik w formie bezpłatnego e-booka „Dobre Decyzje – Oswoić tofu”, zaś dla śmiałków chcących sprawdzić swe umiejętności w domowym zaciszu zbiór przepisów prezentowanych przez nas potraw.