Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
reklama
reklama
Czego nie wiemy o tym, co pijemy. O historii koktajli
Historia nie musi zawsze oznaczać nauki o wojnach i królach ⚔️
Może dotyczyć też rzeczy bardziej przyziemnych i powszechnie dziś stosowanych, np. barmaństwa i sporządzania napojów 🥂
Jeżeli jesteście zainteresowani historią sztuki przyrządzania koktajli i barmaństwa oraz jesteście ciekawi jak wyglądały przedwojenne restauracje, bary i hotele, to zapraszamy Was do wzięcia udziału w wydarzeniu! 📖
Naszym prelegentem będzie Bartosz Paluszkiewicz, prowadzący popularną na Facebooku stronę: Przedwojenne restauracje, bary i hotele 👨🏻🏫
Poruszone zostaną kwestie między innymi takie jak:
- Jak przed wojną sporządzano koktajle i napoje? 🥂
- Jak wyglądały przedwojenne miejsca spotkań towarzyskich? 🥂
- Jak wyglądała praca za barem? 🥂
- Z czego pito i jak wyglądały przedwojenne shakery? 🥂
Oraz wiele innych, zapraszamy!
Transmisję znajdziesz na Facebookowym profilu >> link
lub stronie wydarzenia >> link
To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy online lub w kategoriach:
wykład
reklama
Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie