[English version below]
Efo Riro, Chin Chin, Fufu, Suya... Mówią Wam coś te nazwy? Nam też nie, dlatego zaprosiliśmy Przyjaciółkę Biblioteki z Nigerii, by wprowadziła nas w świat nigeryjskiej kuchni. Z czym podaje się zupę Egusi, jakie przyprawy najczęściej dodaje się do potraw i jakie smakołyki przyrządza się na deser? Tego dowiemy się w ten poniedziałek.
27 maja o godz. 18:00 posłuchamy kulinarnych opowieści Vivian, a spotkaniu towarzyszyć będzie poczęstunek 🥘 Warsztaty prowadzone będą w języku angielskim.
ZAPISY:
obcojezyczna@bppragapd.pl
------
Efo Riro, Chin Chin, Fufu, Suya... Do the names ring a bell? If, like us, you are not very familiar with African dishes, don’t worry: we invited a friend of the library from Nigeria to introduce us to the world of Nigerian cuisine. What is Egusi soup served with? What spices are most often added to dishes? And what delicacies are prepared for dessert? We’ll find out this Monday.
May 27 at 6:00 PM we will listen to Vivian’s culinary stories and taste some delicious treats🥘 The workshop will be held in English.
SIGN UP:
obcojezyczna@bppragapd.pl