You are using Internet Explorer 8 (or older ...)! Therefore:
- this page will probably be displayed incorrectly,
- it's time to update or change your browser! ;)

The English version of the site at the moment has limited content.
To fully use waw4free, go to the Polish version.
advertisement
advertisement

Z ziemi na talerz, czyli o jakości posiłków // From the ground to the plate. On the quality of meals

Z ziemi na talerz, czyli o jakości posiłków // From the ground to the plate. On the quality of meals

advertisement
meeting
lecture
📅 Date: 16 March 2021, Tuesday

⏰ Start time: 18:00

📌 Place: 💻 online
 share tweet
[For English scroll down]

🥦🥬🏙🥬🥦
Częstsze samodzielne przygotowywanie posiłków w domu jest jedną z istotnych zmian wynikających z covidowych obostrzeń. Dla wielu gospodarstw domowych przeniesienie przygotowywania posiłków do przestrzeni domowej zmieniło dotychczasową rutynę, ale czy stało się okazją do życia zgodnie z ideą slow food? Podczas spotkania zastanowimy się, jaki wpływ ma pandemia na sposób przygotowywania posiłków i unikanie wysoko przetworzonej żywności. Czy większą uwagę zwracamy na składniki odżywcze? Razem z zaproszonymi gośćmi zastanowimy się, jak sprawić, żeby dla konsumentów ważne stało się pochodzenie produktów na ich talerzu, a także wiedza o tym, co ma bezpośredni wpływ na składniki odżywcze posiłku.

Jeżeli chcesz uczestniczyć w dyskusji na Zoomie, zapisz się przez formularz na stronie👉 link

✅ Moderacja:
Weronika Koralewska (Agro-Perma-Lab)
✅ Udział wezmą:
Justyna Orłowska (KOZK)
Marta Kurkiewicz
Wioletta Olejarczyk (Gospodarstwo Słoneczna25 / Jurajska Kooperatywa Spożywcza)
Łukasz Łuczaj (Dziki Ogród)
✅ Kuratorka cyklu:
Anna Galas-Kosil
Spotkanie w ramach projektu: W KIERUNKU SOLIDARNEGO ŻYWIENIA. WARSZAWA 2030
Więcej: link

---------- 🇬🇧
🥦🥬🏙🥬🥦

From the ground to the plate. On the quality of meals
One of the major changes resulting from COVID-related restrictions is the sharp increase in home cooking. In many households, bringing food preparation to the domestic space changed the family routine, but did it become the opportunity to live according to the idea slow food? During our meeting, we will discuss the impact of the pandemic on the way people prepare meals, and avoid highly processed food. Do we pay more attention to the nutritional value of our food? Together with our guests, we will consider how to make consumers care about the origin of the products on their plates and what directly impacts the nutritional value of their meals.

Registration required and more👉 link

✅ Moderator:
Weronika Koralewska (Agro-Perma-Lab)
✅ Participants:
Justyna Orłowska (KOZK)
Marta Kurkiewicz
Wioletta Olejarczyk (Gospodarstwo Słoneczna25 / Jurajska Kooperatywa Spożywcza)
Łukasz Łuczaj (Dziki Ogród)
✅ Series curator:
Anna Galas-Kosil
As a part of the project: TOWARDS SOLIDARY NUTRITION. WARSAW 2030+
More: link