„Od Abrahama do Instagrama. Jak zostać food inflencerem?” – warsztaty dla młodzieży
Jakimi prawami rządzi się świat Instagrama i jak tworzyć atrakcyjne treści na swój profil? Czym jest kuchnia żydowska i jak ciekawie opowiadać o jedzeniu przez media społecznościowe? Tego wszystkiego dowiecie się podczas cyklu weekendowych bezpłatnych warsztatów w Muzeum POLIN. Zgłoszenia do 8 września.
W programie m.in:
- warsztaty kreatywne, prowadzenie: Dorota Cieślik
- szkolenie z zakresu komunikacji w mediach społecznościowych, prowadzenie: Dagmara Rosiak (@Głodna Daga), Olimpia Jenczek (@dobrze.online)
- warsztaty kulinarne, prowadzenie: Maria Przybyszewska (@komfortowanko), Agnieszka Kuś (@patrze_i_jem)
- warsztaty fotograficzne, prowadzenie: Krzysztof Pacholak
- spotkanie z Działem Komunikacji Muzeum POLIN, który pokaże kulisy swojej pracy, prowadzenie: Żaneta Czyżniewska
Uczestnicy warsztatów stworzą kontent dotyczący kuchni żydowskiej i TISZ Festiwalu, a zwieńczeniem spotkań będzie udostępnienie przygotowanych treści na oficjalnym profilu Muzeum POLIN na Instagramie.
Spotkania odbędą się stacjonarnie, w siedzibie Muzeum POLIN, w weekendy 11-12 września i 18-19 września w godzinach 10:00-14:30 oraz w niedzielę 26 września w godzinach 14:30-17:30.
Zgłoszenia do 8 września. Formularz zgłoszeniowy >> link