Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
reklama
reklama
Jak się odżywiać w niedoczynności tarczycy i Hashimoto / warsztaty z cyklu Dieta ważna sprawa
O dietę powinniśmy dbać przez cały czas, ale kiedy otrzymujemy diagnozę “niedoczynność tarczycy” należy skupić się na prozdrowotnym odżywianiu szczególnie. Warto zwrócić uwagę na produkty bogate w witaminy oraz prawidłowo zbilansowane składniki mineralne.
Podczas warsztatów dietetyczka opowie, które składniki są szczególnie korzystne, ale też pokaże jak przygotować z nich smaczny posiłek. Nauczymy się komponować plan żywieniowy by czuć się dobrze i w pełni sił.
Warsztaty kulinarne są skierowane do wszystkich osób, którym zdrowie oraz dieta nie są obojętne.
Tym razem szczególnie zapraszamy osoby z niedoczynnością tarczycy i Hashimoto.
Prowadzenie: Marlena Świderska - dietetyczka i psychodietetyczka. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie oraz SWPS Uniwersytetu Humanistycznospołecznego w Warszawie.
To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy Mokotów lub w kategoriach:
warsztatywykład
reklama
Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie