Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
reklama
reklama
Spotkanie „Mięso na talerzu konsumenta – fakty i mity”
💡 Zapraszamy na spotkanie "MIĘSO NA TALERZU KONSUMENTA – FAKTY I MITY" już 23 marca!
💡 Mięso: jeść czy nie jeść? Oto od kilku tygodni jest pytanie!
Fundacja Forum Konsumentów chce uporządkować szum informacyjny, jaki funkcjonuje w tym temacie, przedstawić fakty i obalić mity.
➡️ Najważniejszym prawem konsumenta jest wolny wybór, zatem nie powiemy, co robić i co myśleć. To, na czym się skupimy to dostarczenie rzetelnych i obiektywnych danych, aby każdy mógł decydować sam tylko bardziej świadomie i bez zbędnego stresu i presji.
💡 Zaprosiliśmy do dyskusji wyjątkowych gości, którzy przeprowadzą nas przez ten pozornie prosty temat:
– Dominika Maison – profesor Uniwersytet Warszawski
– Janusz Olejnik – założyciel projektu FoodFakty
– Piotr Palutkiewicz – wiceprezes Warsaw Enterprise Institute
– Monika Wudarczyk – wiceprzewodnicząca Ogólnopolski Związek Zawodowy Lekarzy Weterynarii OZZLW „Bezpieczeństwo Żywności i Zdrowie Zwierząt”
– Witold Choiński – prezes Związek Polskie Mięso
ℹ️ Wydarzenie odbędzie się już 23 marca o godz. 10.30 w Świetlicy Wolności (Nowy Świat 6/12, Warszawa).
ℹ️ Spotkanie jest bezpłatne. Będzie również transmisja online.
📢 Serdecznie zachęcamy do udziału konsumentów, którzy chcą bardziej świadomie podejmować swoje decyzje oraz szeroko rozumiane media.