Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
W czasie warsztatów przygotujemy wspólnie 3 lub 4 kolorowe pasty na kanapki. Będzie to okazja, aby porozmawiać, wymienić się doświadczeniami i odpowiedzieć sobie na pytania: W jaki sposób prosto wprowadzić zdrowe urozmaicenie do swojej kuchni? Dlaczego dieta roślinna jest korzystna dla planety i jak ją komponować, aby była smaczna, zdrowa i tania? Czy “wegański” zawsze oznacza “ekologiczny”? Co to jest ślad wodny i dlaczego warto zwiększać udział lokalnych i sezonowych rośli w swojej diecie?
Prowadząca Małgorzata Zawilska-Rospędek, miłośniczka dzikich roślin i wolności od dyktatu marketów. Od kilku lat nie kupuje herbaty, a zamiast tego odkrywa smaki lokalnych dzikich drzew owocowych. Autorka bloga “Inżynier w zielonych okularach” o prostym ekologicznym stylu życia i książki dla dzieci “Dokąd płynie moja kupa?”