Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
reklama
reklama
Wieczór autorski z Pawłem Płaczkiem - premiera książki "Święta, święta i po świętach"
Czy nadchodzące święta Bożego Narodzenia budzą w Was nie tylko ciepłe uczucia, ale też powodują ataki paniki, że znów trzeba będzie spędzić niezliczoną liczbę godzin przy kuchni i załamywać się, że połowa potraw nie wychodzi? Czy takie uczucia ogarniają Was przed każdą uroczystością, na którą zapraszacie do siebie gości?
Ta książka pomoże Wam przetrwać i nie zwariować.
Poznajcie 100 przepisów, które przydadzą się Wam nie tylko na Boże Narodzenie, lecz także przy wielu innych okazjach, które chcecie i lubicie celebrować: od tradycyjnego czerwonego barszczu na zakwasie z uszkami czy bakłażana pieczonego z sosem sojowym i podanego na kremowym serku, przez brukselkę z cynamonem i chili lub kapustę z grzybami, po karpia po żydowsku oraz cytrusy z makiem i sosem musztardowym.
Przekonajcie się, że aby stworzyć niezapomniane uroczyste menu, wcale nie potrzeba cudu.
Paweł Płaczek
Rocznik ’83, dziennikarz, autor książek „Warszawa da się zjeść”, „Domowa piekarnia” i „Menu kryzysowe” oraz cyklu książeczek kulinarnych „Kuchnia wyjątkowych smaków”, które rozeszły się w nakładzie ponad miliona egzemplarzy.
Od dziesięciu lat prowadzi bloga kulinarnego takemycake.eu. Choć od dawna mieszka w Warszawie, to za swoją największą inspirację uważa Paryż. Kocha też podróżować, i oczywiście gotować. A najchętniej gotować (i smakować) w czasie podróży.
To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy Śródmieście lub w kategoriach:
spotkanie
reklama
Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie