Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
reklama
reklama
Dzika kuchnia - spacer i warsztaty zielarsko-kulinarne
Las, łąki i nieużytki, a także nasze ogrody ozdobne to miejsca przepełnione roślinami jadalnymi. Podczas spaceru obejrzymy w naturze składniki, które wykorzystamy do sporządzenia niecodziennych potraw (wszystkie składniki zostaną przywiezione przez instruktorki, nie będziemy zrywać roślin na terenie KPN-u).
Poznamy mnóstwo dziko rosnących roślin (często traktowanych jak chwasty), których wartości odżywcze i smakowe są niesamowite. Będzie to czas radosnego gotowania, rozmów, dzielenia się przepisami, pomysłami, dotleniania i relaksu. Czas bycia w naturze. Bycia częścią natury.
Zbiórka o godzinie 11:00 - Polana Jakubów w Izabelinie C
Po spacerze przejdziemy do Willi Europa (ul. J. Matejki 25) na część kulinarną.
Czas trwania warsztatów: 3 godziny
Warsztat dla młodzieży 14+ i dorosłych
Bezpłatne wejściówki do odbioru w kasie CKI od 1 sierpnia.
Liczba miejsc ograniczona.
Warsztaty prowadzą Ania i Mariola z "Takie zielone"