Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym:
- ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo,
- najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)

🔔 FB IG
reklama
reklama

KAREWICZ & BARON show + after party HOLLY KITTY

reklama
📅 Data: sobota, 27 kwietnia 2013

⏰ Godzina rozpoczęcia: 20:00

📌 Miejsce: Warszawa - Śródmieście, Solec, ul. Solec 44 (pokaż na mapie)
OptiTaxi
   udostępnij tweetnij wykop
Wraz z nadejściem wiosny otwiera się nowy rozdział na Solcu - smothies. Wszyscy lubią lodowate napoje, ale umówmy się, kto się nimi jara skoro nie walą po łbie! Rozwiązaliśmy ten problem dlatego zapraszamy Was na autorski projekt Solca - wine smothies, czyli lodowate napitki oparte na białym winie włoskiego szczepu Glera. Wszystkie wine smothies będą przyrządzane na sezonowych owocach i ziołach najlepszego pochodzenia. Drugą odsłoną solcowej oferty będą lemoniady. Proza jednak nam nie grozi gdyż będą to lemoniady opierające się na serwatce koziej lub krowiej. Najlepiej przyswajane białko w naturze i komplet witamin nie są jedynymi argumentami przemawiającymi za tym by spożyć lemoniadę serwatkową. Pierwsze skrzypce gra smak.
Zapraszamy Was na degustację wielu smaków!

Baron będzie przeszkadzał Karewiczowi i na odwrót, będą prześcigać się w ilości i jakości groźnych spojrzeń przemieszanych czarującymi uśmiechami. Jeden przez drugiego będą raczyć Was ciekawostkami i zaskakującymi smakami. Julian po raz pierwszy pozwoli Wam zasmakować wine smothies, Aleksander nie odpuści i planuje premierę \\\\\\\"młodego ziemniaka 2012\\\\\\\".
W stan spokoju nie wprowadzi Was nawet DJ Holly Kitty. Nie pozwoli Wam usiedzieć, bezlitoście serwując najlepszą selekcję indie/punk/rock/new wave/cold wave.
Gotowi?

JULIAN KAREWICZ
W gastronomii robił już w zasadzie wszystko: był pomywaczem, kelnerem (w dniu próbnym wylał na klienta dziesięć piw i mimo to został przyjęty do pracy), kręcił pizze w stolicy Szkocji, zdarzyło mu się być szatniarzem, a nawet szefem kuchni w japońskiej restauracji. Nie po raz pierwszy jest szynkarzem. Dziś pełni funkcję szefa baru w klubokawiarni Solec 44, ale zdarza mu się również stawać na kuchni. Fascynuje się lokalnym produktem i barmaństwem, w którym więcej się gotuje, niż żongluje. Z wykształcenia jest filozofem.
Julian ma niezwykły dar goszczenia wszystkich, którzy dotrą na Solec. Już sama rozmowa z nim potrafi rozgrzać najbardziej zatwardziałe serca, a co dopiero jego słynne już w mieście mikstury.

ALEKSANDER BARON
Szef kuchni w Solcu, doświadczenie w świecie gastronomii zdobywał w Szkocji i na Karaibach. Po powrocie do kraju był szefem kuchni w warszawskiej restauracji Nowy Wspaniały Świat. Zamiłowaniem do polskich potraw dzieli się z klientami Solca proponując im coraz to nowe, pomysłowe dania, bazujące na dobrze wszystkim znanej rodzimej tradycji kulinarnej. Jego specjalnością są podroby, niesłusznie pomijane w menu wielu polskich restauracji. Aleksander Baron stara się proponować nowe ciekawe rozwiązania.

HOLLY KITTY
Didżejka z Warszawy. Jej sety można było usłyszeć w wielu polskich klubach - m.in. Klub 55, 1500 m do wynajęcia, Obiekt Znaleziony, Cafe Kulturalna / Warszawa, Oiom, Bagdad Cafe, Jazzga / Łódź, Cafe Mięsna / Poznań, Folia, Caryca, Błędne Koło / Kraków. Grała z wieloma gwiazdami polskiej i zagranicznej sceny indie i electro - m.in. z Chewy Chocolate Cookies, Futureheads, Hungry Hungry Models, Junkie Punks, Double Trouble, Sebastianemxxx i Kubą Wandachowiczem (CKOD). Ma także na swoim koncie udział w festiwalach (We Have Sound i Castle Party). W swoich setach łączy muzyke z gatunków takich jak electro, electroclash, szerokopojęte indie, punk rock, new wave, ostatnio nawet metal. Współtworzy kolektyw Dirty R. Prowadzi cykliczne imprezy Let\\\\\\\'s dance! w klubie Hydrozagadka, wspópracuje z Vintage Indie Party.

[ Dla pewności sprawdź, czy nic się nie zmieniło na stronie źródłowej - link poniżej. ]
reklama


Sprawdź wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie

reklama
Sprawdź, co dzieje się w ten weekend!