Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym:
- ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo,
- najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)

reklama
reklama

Power mama! No waste food, czyli jak gotować, żeby nie marnować.

Power mama! No waste food, czyli jak gotować, żeby nie marnować.
📅 Data: piątek, 09 lutego 2018

⌚ Godzina rozpoczęcia: 18:00

📌 Miejsce: Warszawa - Ochota, EKOlogika, ul. Opaczewska 43 lok. 6 (na antresoli) (pokaż na mapie)

Szczegółowy opis poniżej ⬇️
reklama


Zapraszamy serdecznie Wszystkie Mamy na spotkanie z Jagną Niedzielską w ramach promocji warsztatów Power Mama w studiu kulinarnym Cook Up
No waste food, czyli jak gotować, aby nie marnować? Podczas spotkania dowiecie się jak planować zakupy oraz jak przygotowywać posiłki szybko, smacznie i zdrowo. Nauczycie się też jak minimalizować straty podczas gotowania oraz jak wykorzystywać resztki z gotowania. A może coś co wydaje Ci się czymś do wyrzucenia też można jeszcze wykorzystać? 😊

Jagna Niedzielska - szefowa kuchni grupy kulinarnej Tygiel. Doradca kulinarny, propagatorka idei No Waste Food - opowie Wam jak planować zakupy oraz przygotowywanie posiłków, jak gotować smacznie, zdrowo i szybko.
Uwielbia, gdy w daniach mieszają się smaki, faktury i kolory, dlatego specjalizuje się w kuchni hawajskiej, gdzie tradycyjne, rajskie przepisy łączą między innymi smaki Japonii, Chin, Tajlandii, Filipin, czy Portugalii.

Spotkanie z Jagną to też doskonały wstęp do Tygodnia Włoskiego w EKOlogice oraz praktycznych spotkań w studiu kulinarnym Cook Up :)

Na warsztaty obowiązują zapisy: +48 (22) 624 85 69 / +48 737 488 643 / sklep@eko-logika.org
Ilość miejsc ograniczona.
ZAPRASZAMY!

To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy Ochota lub w kategoriach: warsztaty wykład
reklama

Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie

reklama
📧 Zapisz się na newsletter 📧