Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
Podczas tej wegańskiej kulinarnej opowieści dowiesz się jak wzbogacić swoją dietę o wartości odżywcze, ponieważ wszystkie dania przygotowywane są tylko z naturalnych, najwyższej jakości składników. Bez chemii. Bez GMO i bez GLUTENU. Będzie zdrowo, smacznie i … jesiennie.
Będzie to wyjątkowa okazja aby spotkać się i pogotować z założycielami Atelier Smaku – Jolą Słomą i Mirkiem Trymbulakiem, którzy na co dzień stacjonują w Trójmieście. Jola i Mirek są specjalistami związanymi z bezglutenową dietą wegańską. Na warsztaty zapraszamy zwolenników filozofii i diety Ewy Dąbrowskiej, która Mirek i Jola często wykorzystują w swoich potrawach. Będzie ciekawie i interesująco dla osób, które rozpoczynają swoją przygodę z weganiznem i dietą bezglutenową jak i dla osób, które posiadają już wiedzę w tym obszarze.
Jola i Mirek udowodnią, że ograniczenia w diecie, są jedynie pretekstem do dobrej zabawy w kuchni, która pobudza kreatywność i otwiera na nowe smaki.
To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy Wilanów lub w kategoriach:
warsztaty
reklama
Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie