Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
reklama
reklama
Tłusty czwartek z Savory or Sweet w cyklu Dieta-decyzja
Wszyscy mniej lub bardziej lubimy sklepowe słodkości. A gdyby tak móc jeść je bezkarnie? Podczas warsztatów z Karoliną Gawrońską, autorką książki „Wegańskie Słodycze” dowiecie się jak przygotować oryginalne receptury na popularne i znane słodycze w zdrowszej, roślinnej wersji. Widzowie jej kanału na YouTube oraz czytelnicy bloga „Savory or Sweet?” nazywają ją Królową Wegańskich Słodyczy. Dostaniecie więc wiele przydatnych rad, które pomogą Wam zamienić każdą kuchnię w manufakturę wege słodkości i samodzielnie robić desery o jakich się nie śniło!
Wykonacie z Karoliną wegańskie i „uzdrowione”: Snickersy, Tłiksy, Pastylki Miętowe Michałki i Deser Monte. Propozycje idealne na tłusty czwartek. Wszystkie bez glutenu, utwardzonych tłuszczów, mleka i laktozy. Naturalne, przepyszne i zaskakujące.
Warsztaty są nie tylko dla wegan, ale dla wszystkich, którzy chcą cieszyć się deserami bez wyrzeczeń i wyrzutów sumienia! Tych przepisów nie znajdziecie ani na kanale Karoliny na YouTubie, ani na jej blogu.
Karolina Gawrońska - autorka popularnego kanału na YouTubie oraz bloga „Savory or Sweet?”. Biegaczka długodystansowa, maratonka, kolarka i triathlonistka. Weganka, entuzjastka zdrowego stylu życia i dietetyki. W swojej książce „Wegańskie słodycze” (Wydawnictwo Buchmann) Karolina udowadnia, że wszystkie kultowe słodycze można przyrządzić z naturalnych składników i bez glutenu, nie rezygnując przy tym z ich charakterystycznego smaku.
Warsztaty są bezpłatne, kierujemy się dobrą praktyką, że wspólnie gotujemy, wspólnie jemy i wspólnie sprzątamy. Uczestnicy przynoszą składniki do przygotowania naparu.
Ilość miejsc ograniczona.