Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym:
- ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo,
- najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)

🔔 FB IG
reklama
reklama

Pokolenia od kuchni: Rozgrzewająca jesień na talerzu

reklama
📅 Data: niedziela, 22 listopada 2020

⏰ Godzina rozpoczęcia: 11:00

📌 Miejsce: 💻 online (szczegóły dotyczące transmisji w opisie poniżej)
wspiera nas
Opti Taxi
   udostępnij tweetnij wykop
"Dawno się nie widzieliśmy. Dużo się obecnie dzieje na świecie ale to nie przeszkadza we wspólnym celebrowaniu posiłków. Dlatego wracamy z naszym cyklem Pokolenia od Kuchni. Tym razem online przygotujemy dwa proste jesienne dania. Na zewnątrz robi się coraz ziemnej dlatego ugotujemy coś rozgrzewającego. Będzie to aromatyczny sos do spaghetti oraz pyszna cytrusowa owsianka.
Towarzyszyć mi będzie mój młodszy brat Józek. Zachęcamy Was abyście również zaprosili do swoich kuchni młodych kucharzy. Widzimy się 22 listopada przed ekranami waszych komputerów.
Obiecujemy, że będzie smacznie. Do zobaczenia!" - Tomasz Podlasiewski, prowadzenie.

Spotkanie na kanale YT i profilu FB (@MOK Józefów).
Transmisja na Facebookowym profilu >> link
Transmisja na YouTube >> link

Podajemy listę produktów:

Lista produktów:
1/4 opakowania spaghetti
1 duża marchewka
1 duża pietruszka
1/2 słoiczka suszonych pomidorów
1/2 cukinii
1/2 bakłażana
1 papryka
2 nieduże cebule
1 ząbek czosnku
1/2 opakowania pasaty pomidorowej
Sól, pieprz oraz oregano
Dla wielbicieli sera parmezan
1 szklanka ulubionych płatków owsianych
1/2 mleka (może być napój roślinny)
1 pomarańcza
1 duża łyżka masła orzechowego
3 kostki czekolady
Odrobina cukru i cynamonu
Opcjonalnie ulubione orzechy

[ Dla pewności sprawdź, czy nic się nie zmieniło na stronie źródłowej - link poniżej. ]
reklama


Sprawdź wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie

reklama
Sprawdź, co dzieje się w ten weekend!
waw4free zachęca do adopcji! :)
sprawdź nasze recenzje jedzenia na mieście :)