Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym:
- ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo,
- najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)

reklama
reklama

Fermentuję- nie wyrzucam. Robimy zakwas buraczany

Fermentuję- nie wyrzucam. Robimy zakwas buraczany
📅 Data: sobota, 12 grudnia 2020

⌚ Godzina rozpoczęcia: 18:00

📌 Miejsce: 💻 online (informacje dotyczące transmisji w opisie wydarzenia)

Szczegółowy opis poniżej ⬇️
reklama


🍠Warsztaty fermentacyjne podczas których zrobimy zakwas buraczany.
🧄Zakwa poprawia odporność,
🌱jest bogatym źródłem żelaza, witamin,
🥕działa uspokajająco i poprawia koncentrację.

👨‍🍳W drugiej części przygotujemy aromatyczny i zdrowy dodatek do kutii - miód fermentowany mlekowo z przyprawami korzennymi i wędzonymi owocami.

Warsztaty w formule Live na FB >> link

Warsztaty prowadzi Marcin Polec PoMa.

To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy online lub w kategoriach: warsztaty
reklama

Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie

reklama
📧 Zapisz się na newsletter 📧