Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym:
- ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo,
- najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)

reklama
reklama

Fermentuję, nie wyrzucam- kiszone chimichurri

📅 Data: czwartek, 25 lutego 2021

⌚ Godzina rozpoczęcia: 19:00

📌 Miejsce: 💻 online (informacje dotyczące transmisji w opisie wydarzenia)

Szczegółowy opis poniżej ⬇️


🌿Obierki z selera do kosza?
🙅‍♂️Nie rób tego!
👨‍🍳Przerób je z nami na pyszną fermentowaną pastę do chleba!
❓Nie masz pomysłu na sos do falafela?
🍋Wykorzytaj łupiny z cytryn i łodygi ziół - przerabiając je na kiszone chimichurri, czyli rodzaj argentyńskiego sosu.
😎Obejrzyj w akcji Marcina Polca - kucharza, barmana, miłośnika fermentacji, który odzyskuje odpady organiczne przetwarzając je na pyszne, zdrowe i mega oryginalne potrawy!

🎥Warsztaty w formule LIVE na FB >> link

To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy online lub w kategoriach: warsztaty
reklama

Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie

reklama
☕ Postaw kawę