Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym:
- ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo,
- najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)

🔔 FB IG
reklama
reklama

Fermentuję, nie wyrzucam- kiszone chimichurri

reklama
📅 Data: czwartek, 25 lutego 2021

⏰ Godzina rozpoczęcia: 19:00

📌 Miejsce: 💻 online (szczegóły dotyczące transmisji w opisie poniżej)
waw4free jest wspierane przez Opti
OptiTaxi
   udostępnij tweetnij wykop
🌿Obierki z selera do kosza?
🙅‍♂️Nie rób tego!
👨‍🍳Przerób je z nami na pyszną fermentowaną pastę do chleba!
❓Nie masz pomysłu na sos do falafela?
🍋Wykorzytaj łupiny z cytryn i łodygi ziół - przerabiając je na kiszone chimichurri, czyli rodzaj argentyńskiego sosu.
😎Obejrzyj w akcji Marcina Polca - kucharza, barmana, miłośnika fermentacji, który odzyskuje odpady organiczne przetwarzając je na pyszne, zdrowe i mega oryginalne potrawy!

🎥Warsztaty w formule LIVE na FB >> link

[ Dla pewności sprawdź, czy nic się nie zmieniło na stronie źródłowej - link poniżej. ]
reklama


Sprawdź wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie

reklama
Sprawdź, co dzieje się w ten weekend!
waw4free zachęca do adopcji! :)
sprawdź nasze recenzje jedzenia na mieście :)
zachęcamy do wsparcia wybranych fundacji