Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
Połowa lipca to i d e a l n y czas na poigranie z żywym ogniem i pogrillowanie na DRUGIM PERONIE. A jak się bawić - to na całego! Do zbliżającego się wielkimi krokami pop-upu zaprosiliśmy prawdziwie ognistego wirtuoza.
Aleksander Baron
Chef, któremu żaden kulinarny eksperyment niestraszny, znawca mięsa, koneser jakościowych trunków, poszukiwacz regionalnych produktów, fan ognia, wielki orędownik fermentacji 🫧 Prowadził niezapomniany Solec 44 na warszawskim Powiślu, odważnie odkrywał polską kuchnię w Zoni, grillował we własnej restauracji Baron The Family Grill Bar. Obecnie rezyduje w wine barze Frank, gdzie kulinarnie łączy płynącą winem Frankonię z Polską.
Na nasze szczęście zatęsknił za buchającymi płomieniami i rusztem, bo już w sobotę 15 lipca pojawi się na pierwszym evencie DRUGIEGO PERONU, by specjalnie dla Was pogrillować pod gołym niebem 🔥 A jak dobrze wiemy, dania z grilla uwielbiają towarzystwo nietuzinkowo dymnych koktajli - tych mamy w naszym outdoorowym koktajl barze pod dostatkiem 🥃
Idąc więc za hasłem GRILLING MEETS DISTILLING przybywajcie tłumnie w najbliższą sobotę, kierując się kładeczką po prawej od wejścia na NOCNY MARKET #followthegiraffe.
To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy Wola lub w kategoriach:
inne
reklama
Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie