Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
Trzecie spotkanie poświęcone będzie recepturze napoju. Pod okiem Mikrozuzy, dietetyczki oraz producentki napojów fermentowanych Mikrozuza, będziemy wyciskać, parzyć, mieszać, fermentować a przede wszystkim smakować. Łącząc zioła i owoce, prowadzenie przez opowieści z nimi związane, opracujemy pierwszą recepturę Holobiontu.
Zapisy na warsztat oraz więcej info projekcie: link
---- ENG ----
The third meeting will focus on the recipe of the drink. Under the guidance of Mikrozuza, nutritionist and maker of Mikrozuza fermented beverages, we will squeeze, brew, mix, ferment and, above all, taste. Combining herbs and fruits, guided by the stories associated with them, we will develop the first Holobiont recipe.
Registration for the workshop and more project information: link