Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
To już trzeci sezon Szkoły Gotowania, którą prowadzi Junona Lamcha-Grynebrg – stylistka, autorka i redaktorka przepisów kulinarnych. W tym roku gotujemy przepisy zgłoszone w open callu przez naszą publiczność.
19.07 gotujemy „tacoski z warzywnym chilli & salsa de Janeiro” Gaby Tram oraz leniwe z truskawkami Sonaty Galli.
Udział w Szkole Gotowania jest bezpłatny. Tylko jeden warunek: szykujemy ten posiłek razem!
Dodatkowo zapraszamy do wymianki książek kulinarnych. Przynoście książki, które znacie już na pamięć (albo z nich nie korzystacie, albo macie podwójne egzemplarze) – niech ktoś inny skorzysta. W zamian może weźmiecie książkę, której nie macie.
Partnerem Teatralnej Szkoły Gotowania jest Gospodarstwo Ludwik Majlert.
Wydarzenie objęte Honorowym Patronatem Burmistrza Dzielnicy Śródmieście m.st. Warszawy.