Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
Muzeum Azji i Pacyfiku zaprasza na drugą edycję FESTIWALU KULINARNEGO "SMAKI AZJI I PACYFIKU", przybliżającego różne tradycje kulinarne Wschodu.
Podczas festiwalu będzie można posmakować potraw i przysmaków azjatyckich, m.in. z Indii, Nepalu, Tajlandii, Japonii, chin, Libanu, Syrii, Iranu, Afganistanu i Turcji. Na licznych stoiskach będzie można znaleźć szeroki wybór herbat, przypraw, słodyczy i wielu różnych produktów spożywczych z Bliskiego i Dalekiego Wschodu, Australii i Oceanii. Festiwalowi będą towarzyszyły prelekcje i warsztaty kulinarne.
Festiwal odbędzie się w sobotę 21 maja 2016, od 11.00 do 20.00.
Muzeum Azji i Pacyfiku, ul. Solec 24 w Warszawie
Wstęp wolny.
Partnerzy:
Kolektyw Asian Food Foundation
Studia podyplomowe "Kultura kulinarna"