Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
reklama
reklama
Witold Szabłowski i Błażej Brzostek: PRL od kuchni. Apetyty partyjnych kacyków i zwykłych obywateli
Przed nami kolejne spotkanie w ramach cyklu „O kulinariach i władzy” Witolda Szabłowskiego z gośćmi w Setkach Powodów. Już w środę (9.11) zabierzemy Was do kulinarnego świata PRL. Gościem specjalnym będzie Błażej Brzostek*. Zapraszamy na spotkanie PRL od kuchni. Apetyty partyjnych kacyków i zwykłych obywateli.
Dołączcie do nas, jeśli interesuje Was:
🍽 co, jak i gdzie jadano w PRL,
🥗 jakie produkty królowały w PRL na polskich stołach.
*Błażej Brzostek - historyk, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz autor książek, m.in. „PRL na widelcu” i „Wstecz. Historia Warszawy do początku”.